Лаваш ріжеться на прямокутники і вирушає на сковороду. Потім на нього потрібно розподілити яйце, трохи тертого сиру та обсмажити
Обсмажений на олії або вершковому маслі лаваш та ще й з начинкою – це завжди має апетитний вигляд. Можна зробити великий коржик або практично пиріг, а можна щось на зразок пиріжків.
Яйця та сир виступають у ролі начинки, обов'язково варто додати до неї трохи свіжої зелені.
Рецепт взяли у каналу Альона Митрофанова.
Хвилинний сніданок з лаваша, яєць та сиру
Хвилинний сніданок з лаваша, яєць та сиру / Фото: Алена Митрофанова Інгредієнти на чотири порції:
4 яйця;
80-100 г сиру;
сіль, перець;
тонкий лаваш (4 прямокутники 25х15 см).
Як приготувати:
Лаваш нарізати ножицями на прямокутники. Викласти в сковороду з олією.
Зверху розбити яйце. Виделкою розподілити білок по всій поверхні. Посолити, поперчити. Натерти трохи твердого сиру.
Загорнути з обох боків і обсмажити впродовж кількох хвилин.
Як сформувати цей хвилинний сніданок на сковороді, дивіться у відео.
Будь першим хто прокоментує